arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Anita

"Zorg dat je plezier hebt in wat je doet,

dan komt succes vanzelf."

Een Vrouw naar de Top is een vrouw die beseft dat het leven maakbaar is.

Ooit noemde iemand mij een grijs muisje dat, eenmaal binnen, uitgroeide tot een prachtige bloem. Beetje vaag en een vreemde vergelijking vond ik toen, maar in principe had ze gelijk.

Van jongs af aan ben ik verlegen en introvert. Door de jaren heen ben ik echter uitgegroeid tot een trotse resultaatgerichte vrouw, die zichtbaarheid graag inzet als middel voor haar levensdoel. Het voelt als mijn missie om vrouwelijke ondernemers zoals jij liefdevol wakker te schudden, om je aan de hand mee te nemen en om je te helpen bij het ontdekken van wie je diep van binnen bent. Vanuit deze unieke kracht is namelijk alles mogelijk. Het is de bron van je bestaan, het is de basis van jouw bedrijf. Het is de kern van jou, als Vrouw naar de Top.


Stéphanie Beijnes

Praktijk Verlies & Verder

'She walks the talk'

‘Anita is iemand waar je op kunt rekenen. 

‘She walks the talk.’ Dat is erg fijn samenwerken.


Haar enthousiasme en plezier is aanstekelijk, 

een echte levens-kunstenaar!

Leef je droom!

Samen de diepte in, daar hou ik van. Geen praatje over het weer (tenzij je weervrouw bent), maar echt een waardevol gesprek voeren.


Wie ben je? Wat houdt jou bezig? Wat heeft je gemaakt tot wie je nu bent en waar gaat jouw hart harder van kloppen? Jij hebt ongetwijfeld een droom of diep verlangen. Waarom? Waarom wil je wat je wilt?


Op veel van dit soort vragen weten maar weinig mensen écht een antwoord. Het antwoord is echter essentieel voor het bereiken van je doel.


         Daarom wil ik je graag uitnodigen voor een Deep Dive gesprek.        Deep Dive gesprek

In een Deep Dive gesprek gaan we echt bij jou de diepte in. Jouw talenten worden zichtbaar en we leggen blokkades bloot. Een Deep Dive gesprek is gericht op bewustwording. Zodra je je bewust bent kun je de zaken beetpakken.

Bewustwording staat aan de basis van verbetering.

Na het gesprek heb je glashelder voor ogen, wat er voor nodig is om jouw droomdoel te bereiken.

Plan gratis en vrijblijvend een gesprek in. Ik zou het leuk vinden om je te spreken.

Praktische dromers creëren de wereld

Jij spreekt. Ik luister. Wij creëren. Jij excelleert.

Door mijn ervaring van de afgelopen 20 jaar als coach, manager en leidinggevende ben ik in staat om te observeren en te luisteren zoals maar weinig mensen dat kunnen. Ik combineer praktische spiritualiteit graag met een ijzersterke strategie. Mijn uitgangspunten zijn bewustwordingontwikkeling en resultaat creëren. Dit zorgt voor groei en bijzondere resultaten bij mijn cliënten.

Vrouwen naar de Top zijn in mijn ogen 'vrouwen die beseffen dat hun leven maakbaar is'. Gedreven vanuit de drang naar vrijheid en onafhankelijkheid ben je tot grootse dingen in staat. Niets is zo fijn als dat je je leven kunt inrichten zoals jij dat wilt.

Mijn krachten als coach, trainer en mens:

Onvoorwaardelijk commitment

Je krijgt mijn onvoorwaardelijke commitment waarmee ik jou help om boven jezelf uit te stijgen.

Positieve energie

Ik deel je met liefde al mijn positieve energie.

Uniek talent

Ik heb een talent om datgene wat jij uitstraalt in een oogwenk te kunnen vertalen. Ik leg bij jou de vinger op de zere plek, maak je bewust en help je te transformeren.

Praktisch

Ik neem je mee in de praktijk. Kennis kunnen toepassen maakt het verschil. Alleen toegepaste kennis is van waarde.

Levenshouding

Ik leef mijn overtuiging dat zakelijk succes, persoonlijke ontwikkeling en een positieve levenshouding onlosmakelijke met elkaar verbonden zijn.

Kennis maken? Vraag een Deep Dive gesprek aan

Informatie over Cookies