Netwerk Agenda Meester in Resultaat Ondernemers ZZP

DÉ NETWERK AGENDA

De meest complete netwerkagenda van Brabant

85+

Events, bijeenkomsten en borrels

per maand

100%

Groeikans

bij iedere ontmoeting

57+

Netwerken in

Noord-Brabant

Anita Meeuwsen High Performance Business and Life Coach

Yes! Pak je agenda en

plan je eigen succes

Netwerken is goud. Als succesvol ondernemer kun je niet zonder een groot, waardevol netwerk. Mensen ontmoeten, daar gaat het om. Weten wat er speelt, wat iemand doet, waar je van waarde kan zijn. Omdat ik geloof in de enorme kracht van old school netwerken en het je daarom bijzonder makkelijk wil maken vind je hieronder Dé Netwerk Agenda met alle aankomende events in Noord-Brabant. Zoek en plan op jouw manier. Enjoy!


Anita Meeuwsen - Oprichter Dé Netwerk Agenda

Dé Netwerk Agenda

Mis jij een netwerkevent?

Achter de schermen wordt met hart en ziel hard gewerkt aan het zo compleet mogelijk maken van Dé Netwerk Agenda. Mis jij een netwerk of ben jij organisator van een netwerkclub en staat jouw club er niet tussen? Stuur dan een mail naar team@denetwerkagenda.nl. Plaatsing is gratis en blijft gratis. 


Samen maken we ondernemen lichter, leuker en kansrijker

Anita Meeuwsen High Performance Business Coach Meester in Resultaat

Anita Meeuwsen

Creatief brein & Verbinder

Netwerken maakt je groots, zichtbaar en succesvol.


Ik heb altijd het belang van netwerken ingezien. In de loop van mijn carrière heeft het me vele waardevolle contacten gebracht die me steeds een stap verder hielpen. Maar de enorme waarde van netwerken kwam pas echt naar voren toen ik ondernemer werd. Succesvol ondernemen doe je samen.


Op een mooie zonnige dag in 2015 liep ik bij de Kamer van Koophandel in Breda naar buiten en had ik mijn eigen bedrijf ‘op zak’. Gewapend met een enorme dosis leiderschapservaring en ver ontwikkelde coachingsskills was ik er klaar voor om de wereld te veroveren.


Ik besefte dat ik nieuwe mensen moest leren kennen. Potentiële klanten, gelijkgestemden en mensen die mij konden helpen met het waarmaken van mijn droom. Want als niemand weet dat je er bent, dan sta je alleen met je talent.


Ik zocht naar zakelijke netwerkevents, maar vond er slechts een paar. Nu jaren later verbaas ik me nog steeds hoe slecht netwerken te vinden zijn. Dat wilde ik veranderen en zo is bij mij het idee van Dé Netwerk Agenda ontstaan. Wat begon met een lijstje van 9 netwerken is inmiddels uitgegroeid tot een overzicht van meer dan 50 netwerken. En de lijst blijft groeien.


Mijn intentie met Dé Netwerk Agenda is om de grote diversiteit aan netwerken te laten zien en om netwerken makkelijker, leuker èn laagdrempeliger te maken voor ondernemers net als ik. Alles om je droom als ondernemer daadwerkelijk waar te maken.

NB

Dé Netwerk Agenda is een initiatief van Anita Meeuwsen | Dé LEF coach voor ondernemers.

Dé Netwerk Agenda is geen organisator van de netwerken. Ondanks het zorgvuldig bijhouden van Dé Netwerk Agenda kunnen wij niet garanderen dat alle events op de aangeduide plaats, datum en tijd doorgang vinden. Voor vragen en aanmeldingen verwijzen wij je door naar de websites van de desbetreffende netwerkorganisaties.