ZAKELIJK UITBLINKEN

voor ondernemers met een

ontoombare ambitie

Vanuit de modder ontstaan de mooiste levens

Jij bent coach, trainer, marketeer, adviseur, therapeut, consultant en specialist op jouw vakgebied. Jij weet wat je wilt. Groots en van waarde zijn. Én een VRIJ en ONAFHANKELIJK bestaan opbouwen. Je wilt de voldoening voelen wanneer je alles voor elkaar hebt en je leven zo kunt leven zoals jij dat wilt.


De praktijk is alleen anders:

✔️ Je bent aan het STRUGGLEN om je hoofd boven water te houden

✔️ Je voelt je ONZEKER en durft niet volledig jezelf te zijn

✔️ Je bent GEEN VERKOPER. Verkoopgesprekken leiden niet vaak tot een ja

✔️ Je bent NIET ZICHTBAAR GENOEG in een wereld vol concurrenten

✔️ Je vindt het LASTIG OM TE FOCUSSEN op datgene wat jouw bedrijf winstgevend gaat maken

✔️ Je blijft wanhopig FLADDEREN

✔️ Je trekt NIET JOUW DROOMKLANTEN aan

✔️ Je hebt AL VAN ALLES GEPROBEERD en volgt de ene goeroe na de andere. BIJ HUN WERKT HET MAAR BIJ JOU NIET


Ben je klaar met deze struggle en verlang je naar meer resultaat, plezier, rust, èn voldoening in het ondernemen? Dan ben je hier op de juiste plek.


Wat je situatie ook is, waar je ook vandaan komt en hoe ingewikkeld of zwaar het nu ook voor je mag lijken. Jij kunt dit omkeren.


LEF EN ZELFVERTROUWEN ZIJN DE SLEUTELS TOT SUCCES EN GELUK


Maak de oerkracht in je los, ga zijn wie je moet zijn en wordt Meester in het creëren van Resultaat.

VAN STRUGGLE NAAR SUCCES

"Hoe modderiger de bodem, des te beter gedijt de lotus".

Ken je dat? Je houdt 1000 ballen in de lucht, je werkt je een slag in de rondte en vraagt je af hoe je uit deze ratrace moet komen. Je bent je eigen bedrijf begonnen om een onafhankelijk en vrij bestaan voor jezelf op te bouwen. Om mensen te helpen. Om je droom waar te maken.

Deels is dat gelukt, maar je blijft hangen. Hoe pak je door zodat je daadwerkelijk een winstgevend bedrijf wegzet. Hoe zorg je dat je je bedrijf voor je laat werken in plaats van dat jij voor je bedrijf werkt? Hoe schakel je nu over van struggle naar succes?

Dit was de vraag die ik mijzelf stelde op het hoogtepunt van mijn struggle. Ik was alleenstaand met 3 kinderen, had een meer dan fulltime baan en in de avonduren startte ik mijn eigen bedrijf op. Achteraf denk ik weleens: "Hoe dan?" Maar I did it! Nu jaren later kijk ik terug op intensieve maar prachtige jaren. Inmiddels heb ik vele ondernemers mogen helpen bij het creëren van resultaat en het leven van hun missie, ben ik podcast host, en heb ik een fijne nieuwe relatie.

Het is niet vreemd als jij ook af en toe struggled. De kunst zit hem in 'weten wat je wilt' en 'weten wat er in de weg staat'. Durf door de modder te gaan. Durf te falen. Iedere ervaring maakt je rijker. Iedere stap brengt je dichter bij je doel.

JIJ SPREEKT. IK LUISTER.

WIJ CREËREN. JIJ EXCELLEERT.

Ondernemen is topsport! Het is keer op keer jezelf uitdagen om het beste uit jezelf naar boven te halen. Jouw spreken vertelt me waar je staat, hoe jij je voelt, wat je denkt, wat er in de weg zit en waarom je nu niet creëert wat echt belangrijk voor je is.

In jouw energie zit jouw waarheid verborgen en die waarheid bepaalt jouw resultaat.

Mijn manier van coaching is zeker niet voor iedereen. High Performance Coaching is bloedeerlijk. Je krijgt niet alleen een spiegel voorgehouden. Het prikt door de identiteit heen die jij in de loop van je leven gevormd hebt. Het legt de verschillen bloot van wie jij wilt zijn, wie je probeert te zijn en wie je werkelijk bent.

Deze bewustwording is goud waard, want wanneer je ontdekt wie je werkelijk bent wordt alles makkelijker. 

Bewustwording, een krachtige mindset en doelgerichte acties leiden vervolgens tot datgene wat jij graag wilt, zowel zakelijk als privé.  High Performance Business Coaching is gericht op transformatie, met als resultaat dat jij jouw dromen waar maakt.

DE DIEPTE IN

Benieuwd wat er moet gebeuren om jouw bedrijf winstgevend te maken? Of om de verandering te creëren die jij voor ogen hebt? Vraag dan een Deep Dive Gesprek aan. In een Groei Gesprek gaan we eerst bij jou de diepte in. Jouw talenten worden zichtbaar en we leggen blokkades bloot. Een Gratis Groei Gesprek is gericht op bewustwording. Zodra je je bewust bent kun je de zaken beetpakken.


     Bewustwording staat aan de basis van verbetering.    


Na het gesprek heb je glashelder voor ogen, wat er voor nodig is om jouw droomdoel te bereiken. Leef je missie! 

Tineke Kluin

- Planeka

Anita luistert ontzettend goed en is integer. Ze heeft me geholpen om bewust te worden van de resultaten die ik wil bereiken en hoe ik dit voor elkaar moet krijgen.


Ik maak nu bewuste keuzes en focus, rust en groei zijn onderdeel van mijn leven geworden.

Chenine Pals

- Fit 20

Anita luistert goed naar je en helpt je om op de juiste manier in beweging te komen. Ze leert je om over je angsten en onzekerheid heen te komen.


Wat ik heb ervaren is dat je eigenlijk in een korte tijd ook echt in actie komt met het zelfvertrouwen wat daarbij hoort.

Marjolein Verbakel

- Coach

Anita is heel oprecht en bijzonder krachtig in haar coaching. Ze luistert als geen ander, waardoor ze snel tot de kern komt waar je nu staat. Van daaruit helpt ze je effectief verder in hetgeen je wil creëren.


Anita is gefocust, doelgericht en heeft 100% commitment om met jou te werken aan het resultaat wat jij voor ogen hebt!
Marjolein van Bodegom

- Bureau van Bodegom

Ik heb er veel aan. Dat komt vooral doordat Anita de vragen stelt die ik zelf nog niet gesteld had. Daarmee stimuleert ze me net weer een stapje verder te kijken.


Wat ze verder al twee keer voor me gedaan heeft is om mij (mijn bedrijf) sneller te laten gaan dan ik zelf voor mogelijk gehouden had. Haar adviezen zijn simpel op te volgen, je komt er alleen zelf niet op. 

Erica Cacciuolo

- De Menucoach

Anita kwam op mijn pad op het moment dat ik haar het meest nodig had. Als ondernemer kwam ik nergens en wist niet precies meer wat ik moest doen, ik stond eigenlijk op het punt om weer een baan te zoeken. 


Ze heeft me geleerd wie ik moet zijn om de zichtbaarheid op te zoeken. Ze heeft me met zachte hand de goede richting op geduwd. 

Jill de Vreng

- Personal trainer

Dank zij Anita is voor mij alles duidelijk geworden, wat er nodig is om een succesvol bedrijf te runnen.


Ik denk dat als ik deze stap niet genomen had ik niet stond waar ik nu sta.

Benieuwd waarom jij nu niet creëert wat zo belangrijk voor je is? Vraag een GRATIS LEF GESPREK aan.