🚀 Ontdek Jouw LEF-niveau:

Doe de LEF-test!

Het feit dat je hier bent, zegt alles over jou. Je hebt de drang om verder te gaan, te groeien en meer uit je bedrijf, je leven en vooral uit jezelf te halen dan dat je nu doet. Waarom? Omdat je weet dat het kan én omdat je zóveel te bieden hebt. Het enige wat ervoor nodig is, is meer LEF.


📐  LEF kun je meten

De LEF-test is dé tool om jouw lef-niveau te ontdekken, speciaal ontworpen voor ondernemers zoals jij. Het beoordeelt Sociaal lef, Zakelijk lef, Psychologisch lef, Innovatief lef en Algemeen Lef. De LEF-test is als een selfie van je huidige lef-niveau. Hoe goed ga je om met mensen? Durf je zakelijke risico's te nemen? Hoe manage je stress? Sta je open voor nieuwe ideeën? En heb je gewoon, in het algemeen, wat lef?


📈  Waarom zou je de LEF-test doen?

De LEF-test is een praktisch hulpmiddel dat niet alleen laat zien waar je nu staat, maar ook waar je naartoe kunt groeien. Als je actief werkt aan het vergroten van je lef, nodig ik je uit om later de test opnieuw doen. Zo volg je je eigen vooruitgang. Tof toch!


💪  Klaar voor Actie?

Tijd om de LEF-test te doen. Het is de eerste stap naar een leven met meer moed, daadwerkelijke actie en zakelijk succes. Ontdek de superheld in jezelf, omarm lef en maak van jouw toekomst iets waar je trots op bent. Je bent er klaar voor!


Succes en veel plezier met het ontdekken van jouw LEF-niveau.


Anita Meeuwsen

Dé LEF-coach voor introverte ondernemers

Dit is hoe het werkt:

LEF-test vragen beantwoorden

Beantwoord de vragen

Vul in hoe het NU voor je is. Denk er niet te lang over na. Wees eerlijk, des te meer kun je straks je voordeel doen met de uitslag.


LEF-test Vragen versturen

Klik op versturen

Heb je alle vragen ingevuld? Vul dan je naam en je e-mailadres in. Je schrijft je hiermee gelijk in voor de wekelijkse eigenzinnige LEF-tips waarmee je direct meer lef kunt ontwikkelen.
LEF-test Uitslag

Bekijk de uitslag

Lees wat de uitslag van de LEF-test voor jou betekent. Meten is weten. Met behulp van de uitslag kun je vervolgens aan de slag om jouw LEF-niveau te verhogen.

Doe nu de test  👇

'Als niemand weet dat je er bent,
sta je alleen met je talent'


Netwerken is goud voor je business
101 Gouden Netwerktips, Anita Meeuwsen, LEFcoach voor ondernemers

Ontdek hoe jij op een ontspannen manier een succesvol netwerk opbouwt

E-book 'Succesvol netwerken voor introverte ondernemers'

101 Gouden Netwerktips om moeiteloos een zakelijk netwerk op te bouwen dat jou helpt om van jouw business een succes te maken. 


  • Ontdek hoe netwerken leuk wordt door de juiste focus
  • Ontwikkel een netwerkmindset, zonder dat het je veel tijd kost
  • Boost je Business door te netwerken op een manier die voor jou werkt
  • Ideaal voor jou als je niet zo van sociale interactie houdt
  • Helemaal voor jou als netwerken totaal je ding niet is
  • Zeker voor jou als jouw bedrijf een boost kan gebruiken
Sylvia de Vries Transformatie Coach Recensie online cursus Ondernemen met Lef

Dank je wel Anita, voor dit zeer waardevolle e-boek. Ik ben nooit zo'n fan van het woord netwerken geweest, maar jouw tips benaderen het vanuit een heel andere invalshoek. Prachtig hoe je de nadruk legt op menselijkheid, diepgaande contacten en geven. Daardoor til je het hele concept van netwerken naar een ander niveau. Ik weet zeker dat ondernemers die nog een drempel voelen, met deze tips wél de stap durven maken. Netwerken als hobby...dat zie ik als een nieuwe trend in Nederland als steeds meer ondernemers jouw e-book gaan lezen... én de tips in praktijk brengen natuurlijk.

Sylvia de Vries - Trainer en coach in NLP en familie opstellingen
Opleider van IANLP gecertificeerde coaches