Yes! Je hebt tussen de 17 en 28 punten gescoord

Dit betekent dat je grotendeels INTROVERTE kenmerken hebt

Het is altijd leuk om meer over jezelf te weten te komen, daarom heb ik een toffe video voor je opgenomen. Klik op play ⤵️

Je kunt dit element gebruiken om je aanbod en call-to-action knop pas na enkele minuten na het aanklikken van de video af te spelen. 


Heb je bijvoorbeeld een inleidend verhaal met een verkooppitch na 20 minuten dan wil je jouw kijkers in die eerste 20 minuten niet al afleiden met het aanbod. Je wilt de waarde van je aanbod stap voor stap opbouwen en pas op het moment suprême met een knallende aanbieding komen. Dit kun je vergelijken met een verkooppitch aan het eind van een webinar. Je toont zo je commerciële boodschap enkel aan kijkers die daadwerkelijk interesse in je verhaal hebben en wellicht voor het horen van de prijs al besloten hebben dat zij van je diensten gebruik willen maken.


Zodra een bezoeker op de play knop van de bovenstaande video klikt begint de teller op de achtergrond af te lopen. Zo weet je zeker dat je aanbod altijd precies op het juiste moment verschijnt. Dit voorbeeld staat ingesteld op 5seconden. Bezoek deze pagina maar eens in de live weergave en klik op play.

Hai, ik ben Anita Meeuwsen

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.