Netwerk De VOC Breda Event Ondernemers ZZP MKB Netwerkagenda

Plezier, vermaak en effectief netwerken

bij netwerkclub De VOC

 Diversiteit    Verrassend   Faciliterend

Marianne van Overveld Organisator Open Coffee netwerk Breda
Marianne van Overveld - Bestuurslid


Een netwerkclub met bijzondere mensen

Het netwerken tussen onze leden bevorderen, daar staat de VOC voor. Wij doen dit door het organiseren van effectieve zakelijke evenementen. Daarbij staat altijd het creëren en behouden van zinvolle zakelijke contacten centraal. Ieder evenement is zo georganiseerd dat iedereen op informele wijze altijd nieuwe mensen spreekt. 


De VOC is een stichting zonder winstoogmerk. Wij zijn geen belangenvereniging en doen niet aan branche-exclusiviteit. Hierdoor is De VOC een netwerkclub met bijzondere mensen. Mensen die open staan voor een grote diversiteit aan zakelijke relaties. Dat zijn ondernemers met een groot of klein bedrijf, maar ook managers, directeuren en bestuurders.

De VOC heeft als enige doel het bevorderen van het netwerken tussen haar leden. Niet meer en niet minder!

Netwerkclub De VOC Breda Brabant Ondernemers ZZP MKB Bedrijven

Activiteiten

De VOC organiseert elk jaar 6 tot 8 evenementen, steeds in dezelfde vertrouwde en warme format. Deze hebben allemaal een eigen karakter en zijn gericht op het vergroten van het zakelijke netwerk van de leden. Deze evenementen zijn toegankelijk voor leden én introducees.

Aanmelden kan via de website van De VOC.

Netwerk De VOC Breda Ondernemers ZZP MKB Diners Borrels

Warm ontvangst

Voor onze evenementen zetten wij altijd onze 'gastheren' en 'gastvrouwen' in. Dat zijn leden met veel ervaring en kennis van de VOC. Zij zorgen er voor dat iedereen bij elk evenement warm wordt ontvangen en geïntroduceerd. 

Bij een eerste bezoek wordt u gekoppeld aan een van deze gastheren of gastvrouwen. Op deze manier ervaart iedereen dan ook direct dat deze manier van netwerken prettig én effectief is.

Spiritueel Business Coach Anita Meeuwsen

Het ontvangst bij de VOC is bijzonder hartelijk en geeft je een warm gevoel van welkom. Er komt een grote verscheidenheid aan ondernemers naar de bijeenkomsten, wat het kennismaken extra leuk en interessant maakt. De VOC is een netwerk waar je mooie contacten op doet, binnen een familiaire sfeer en waarbinnen elkaar helpen, ervaringen delen en gezelligheid centraal staan. 

Anita Meeuwsen - Dé Netwerk Agenda | High Performance Business Coach

Praktische informatie

Aanmelden netwerk

Aanmelden via de website

Alle events vind je terug in de Netwerk Agenda en op de site van De VOC. Aanmelden is verplicht en doe je op de website van De VOC. Er zijn 12 Events per jaar.
Inschrijfkosten netwerk

Lidmaatschap

Jaarlijks lidmaatschap kost € 120,00 ex BTW


Nog geen lid? Je bent van harte welkom om eenmalig vrijblijvend kennis te komen maken met de VOC. Aanmelden kan via de website van De VOC.

Consumpties Netwerken

Evenementen, diners en consumpties

Er worden jaarlijks verschillende evenementen georganiseerd, van diners tot en met zeilen. Afhankelijk van het evenement kan er een bijdrage gevraagd worden van maximaal € 50,00 ex BTW
Bezoekers en leden netwerk

Voor wie

De VOC heeft een grote diversiteit aan leden. Grote bedrijven, ondernemers, ZZP en MKB vanuit diverse branches zijn vertegenwoordigd.
Locatie netwerk

Locatie

De VOC kiest voor verrassende locaties die per keer verschillen, mede afhankelijk van het soort evenement. De locaties staan vermeld in de Netwerk Agenda en op de website van De VOC.
Icoon Bijzonderheden

Bijzonderheden

Op de site van De VOC maak je als lid een eigen profiel aan. Alle leden zijn voor leden zichtbaar. 

Wanneer je voor de eerste keer komt word je gekoppeld aan een gastheer of gastvrouw die jou alle ins en outs kan vertellen over De VOC en die je graag in contact brengt met andere VOC leden.

Meer lezen over netwerkclub De VOC?

Pak je agenda en plan je eigen succes!

Mockup Netwerk Agenda Meester in Resultaat Anita Meeuwsen