Open Coffee Etten-Leur voor Ondernemers ZZP MKB

Gezellig ontmoeten bij
Open Coffee Etten-Leur

Laagdrempelig    Wekelijks    Gemoedelijk 

Maurice Molenaar Organisator Netwerk Open Coffee Etten-Leur

Maurice Molenaar - Organisator

In 2009 startte ik Open Coffee Etten-Leur. Dit was toen een van de eerste Open Coffees in Nederland. Het concept vond ik in die tijd erg vernieuwend, juist door de eenvoud en vrijblijvendheid. Je hoeft bij ons geen (betalend) lid te zijn, je hoeft je niet aan- of af te melden. Er is elke dinsdag een bijeenkomst, maar je bepaalt natuurlijk zelf of, en hoe vaak, je komt netwerken. Op deze manier zijn we voor iedereen toegankelijk.

Datum en tijd

DINSDAG
wekelijks
v.a. 9:00

Open Coffee Etten-Leur is een netwerk voor ondernemende mensen, waarbij het elkaar iets gunnen en verbindingen maken centraal staan

Open Coffee Etten-Leur Dinsdag ochtend bijeenkomst Ondernemers ZZP MKB

Maurice:

"Ik heb over de hele periode ontzettend veel goede gesprekken gevoerd en leuke mensen leren kennen. Dat zag ik ook terug bij alle andere netwerkers. Naast de leuke ontmoetingen (waar soms zelfs vriendschappen uit ontstaan) worden er ook deals gesloten tussen bezoekers onderling. Maar daar draait het bij ons eigenlijk niet om. Juist daardoor voel je bij ons geen druk om klanten binnen te moeten halen, maar is er een vrije en gemoedelijke sfeer".

Open Coffee Etten-Leur Netwerk Ondernemers ZZP MKB Starters

Vind jij het moeilijk om binnen te stappen bij een netwerkclub? Nergens voor nodig! Als gastheer heet ik jou persoonlijk welkom en breng ik je graag in contact met gelijkgestemden. Ik weet zeker dat het ijs snel gebroken is en dat je je thuis voelt bij ons.

Kortom: wil jij ook jouw netwerk op een leuke manier verstevigen? Kom dan op dinsdag bij ons netwerken! Loop gewoon binnen. Aanmelden is niet nodig.

Graag tot ziens!

Maurice Molenaar

Netwerk Open Coffee Etten-Leur in de Eetfabriek El Campus

Locatie: De Eetfabriek

Wekelijks stelt Gwen van Lunchroom De Eetfabriek haar locatie beschikbaar voor de bijeenkomsten van de Open Coffee. De Eetfabriek is gevestigd op de begane grond van bedrijvengebouw El Campus, Mon Plaisir 89 te Etten-Leur.

De sfeervol ingerichte locatie zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt en nodigt uit tot een verlengend 1-op-1 gesprek met een nieuw opgedaan contact tijdens de Open Coffee. De clubsandwich Pulled Chicken is zeker een aanrader :-)

De Open Coffee Etten-Leur was ooit de eerste netwerkclub waar ik binnen stapte. In al die jaren is de gemoedelijkheid en de kleinschaligheid gelijk gebleven. Dat maakt de Open Coffee uitermate geschikt voor starters of voor ondernemers die het netwerken onder de knie willen krijgen.


Anita Meeuwsen - Dé Netwerk Agenda | High Performance Business Coach

Open Coffee Etten-Leur in het kort

Aanmelden netwerk

Aanmelden niet nodig

Inschrijfkosten netwerk

Gratis toegankelijk

Consumpties Netwerken

Consumpties voor eigen rekening

Bezoekers en leden netwerk

Voor ZZP en MKB

Locatie netwerk

Locatie: Lunchroom De Eetfabriek

Bedrijvengebouw El Campus, begane grond bij binnenkomst links

Mon Plaisir 89, 4879 AM Etten-Leur. Tel: 076-3001330

Meer lezen over Open Coffee Etten-Leur?

Pak je agenda en plan je eigen succes!

Mockup Netwerk Agenda Meester in Resultaat Anita Meeuwsen