Netwerk Open Coffee Breda Ondernemers ZZP MKB

Mooie samenwerkingen ontstaan bij
Open Coffee Breda

Laagdrempelig    Wekelijks   Ontspannen

Marianne van Overveld Organisator Open Coffee netwerk Breda

Marianne van Overveld- Organisator

Al 10 jaar organiseer ik de Open Coffee Breda. Door de jaren heen heb ik veel samenwerkingen zien ontstaan. Ook vriendschappen zijn geboren, zowel zakelijk als privé. Er is geen druk van presteren of scoren. Een grote diversiteit aan mensen heb ik voorbij zien komen, veel gesprekken gevoerd en mensen met elkaar verbonden. Dat blijft toch het leukste wat er is.  

Datum en tijd

DONDERDAG
wekelijks
v.a. 9:00

Door de ontspannen sfeer die er altijd is, voelt iedereen zich welkom

Netwerk Open Coffee Breda Ondernemers ZZP MKB

Marian:

In 2012 ging Open Coffee Café Breda van start. De eerste periode was er ook nog een Open Coffee Roosendaal. Later zijn deze twee bij elkaar gevoegd en is Breda onze thuisbasis geworden.

Het concept van vrijheid, blijheid spreekt mij erg aan. Past het in je agenda ben je van harte welkom. Geen verplichtingen zoals lidmaatschap of aanmelden.

Open Coffee Breda Wekelijks netwerken op een ontspannen manier

Iedere donderdagochtend vanaf 9.00 uur openen wij onze deuren. Iedereen is dan van harte welkom om te komen netwerken onder het genot van een kopje koffie of thee. Bijpraten met collega ondernemers in een ontspannen sfeer!

Als gastvrouw ontvang ik je graag. Ik breng je in contact met collega ondernemers en het gesprek zal zich al snel ontspannen voortzetten.

Wil jij netwerken in een ontspannen sfeer? Loop op donderdagochtend gewoon binnen en ontmoet collega ondernemers om je netwerk uit te breiden.

Graag tot ziens!

Marian van Overveld

Hotel Princeville Locatie Open Coffee Breda

Locatie: Hotel Princeville

Wekelijks is de Open Coffee Breda te gast bij Hotel Princeville in de Wohrmann Bar. Dit is bij binnenkomst direct rechts.

De compleet vernieuwde locatie heeft vele mogelijkheden. Na de Open Coffee kun je op de locatie blijven om te werken of af te spreken voor een vervolggesprek of heerlijke lunch.

Parkeren is gratis en geen probleem!

Spiritueel Business Coach Anita Meeuwsen
Regelmatig loop ik binnen bij de Open Coffee Breda. Ik hou van het warme welkom, het elkaar gunnen en de oprechte interesse voor elkaar. Door de ontspannen sfeer ontstaan er mooie gesprekken. Het lijkt niet altijd direct om business te gaan, maar ondertussen ontstaan er waardevolle relaties en lucratieve samenwerkingen. Een netwerk naar mijn hart.

Anita Meeuwsen - Dé Netwerk Agenda | High Performance Business Coach

Praktische informatie

Aanmelden netwerk

Aanmelden niet nodig

Je kunt gewoon binnen lopen. Marianne zal je hartelijk ontvangen.

Inschrijfkosten netwerk

Gratis toegankelijk

De Open Coffee is een netwerkclub zonder lidmaatschap.
Consumpties Netwerken

Consumpties voor eigen rekening

Bezoekers en leden netwerk

Voor ZZP en MKB

Locatie netwerk

Locatie

Van der Valk Hotel Princeville, Princenhagelaan 5, 4813 DA Breda. De Open Coffee Breda vindt plaats in de Wohmann Bar, bij binnenkomst rechts.
Icoon agenda Netwerk pagina

Wanneer

Wekelijks op donderdag vanaf 9:00 uur

Meer lezen over Open Coffee Breda?

Pak je agenda en plan je eigen succes!

Mockup Netwerk Agenda Meester in Resultaat Anita Meeuwsen