National Networking Company Central Station

Netwerken op Basis van Resultaat bij de

National Networking Company

 Persoonlijk    Resultaatgericht    Veelzijdig 

National Networking Company Oprichter Ton van de Ven
Ton van de Ven - Oprichter NNC

Netwerken mag leuk zijn, maar het moet vooral Resultaat opleveren

Kwaliteit en persoonlijke begeleiding staan bij ons centraal. Vanaf onze eerste kennismaking verdiepen wij ons in uw organisatie, schijnen wij licht op uw professionele en persoonlijke pluspunten en werken wij systematisch aan het behalen van de door u gewenste doelen. 


Bij een gemaakte match zullen wij de kennismaking altijd persoonlijk faciliteren en bijwonen. Zo leveren wij de kwaliteit waarmee NNC zich onderscheidt.

GEEN RESULTAAT = 100% GELD TERUG GARANTIE 

National Networking Company event Central Station

Live ontmoeten & matchmakers

Elk NNC-event is uniek en altijd gratis toegankelijk voor leden. Meerdere keren per jaar zal er een resultaatgericht netwerkevent plaatsvinden op een unieke locatie ergens in Nederland.

Naast de hoogwaardige catering en gezelligheid staan onze events bekend om de ‘Matchmakers’: tijdens het event word jij persoonlijk geïntroduceerd aan één of meerdere personen die mogelijk interessant voor jou kunnen zijn.

Voor elk NNC-event geldt er een maximum van 100 personen. Op deze manier brengen we twee van onze kernwaarden, humor en diepgang, samen. 

National Networking Company 1

Geen traditioneel netwerk

NNC is geen traditioneel event-netwerk waar jij zelf de boontjes moet doppen. Nee, NNC is een heel team aan specialisten dat achter de schermen hard aan het werk is om voor jou het juiste resultaat te behalen.

Welk resultaat dat is, bepaal jij door samen met ons jouw persoonlijke resultaat garantie te concretiseren. NNC faciliteert vervolgens de introductie met potentiële klanten, partners, investeerders, ambassadeurs of andere ondernemers die jou en jouw onderneming helpen groeien.

National Networking Company foto bijeenkomst

Geen resultaat = Geld terug

National Networking Company levert gegarandeerd positief resultaat op voor jou en jouw onderneming.

NNC is de enige netwerkorganisatie waar een resultaat garantie van toepassing is. Dit betekent dat wij kunnen garanderen dat de kosten van het lidmaatschap wordt terugverdiend in resultaat uit ons netwerk. Geen resultaat? Dan betalen wij een deel of het gehele bedrag van het lidmaatschap terug.

National Networking Company Podcast studio

Buitengewone diensten en zichtbaarheid

National Networking Company faciliteert de ondernemer in de breedste zin van het woord.

NNC biedt een ruim assortiment aan ondersteunende diensten om jouw professionele groei te stimuleren. Zo kan je bij ons ruimtes huren, een podcast opnemen of jouw producten/diensten in onze eigen NNC-Shop zetten. Ook zal elk NNC lid met zijn producten en/of diensten regelmatig zichtbaar zijn in onze social media-uitingen.

National Networking Company Breda Ingenhousz

Unieke locaties

De NNC-events worden altijd georganiseerd op verrassende toplocaties zoals bijvoorbeeld Ingenhousz Breda, Emixion Nijmegen en Gourmetmarket Tilburg.


Spiritueel Business Coach Anita Meeuwsen

Mijn ervaring bij NNC is dat er èchte matches worden gemaakt. Er wordt oprecht geluisterd naar wat je nodig hebt. Dat maakt dat de events van de National Netwerking Company toch echt verschillend zijn van andere netwerk-events. Het gaat niet alleen om gezellig samen zijn, hoewel het dat zeker is, maar ook om oprechte verbindingen maken. Verbindingen waar je wat aan hebt.

Anita Meeuwsen - Dé Netwerk Agenda | High Performance Business Coach

Praktische informatie

Aanmelden netwerk

Aanmelden via de website

Alle events zijn terug te vinden in de agenda van NNC. De events zijn voor leden gratis toegankelijk, wel even aanmelden. Als je geen NNC-lid bent, krijg je de mogelijkheid om twee keer de events te bezoeken met een ticket. Ook dan even aanmelden. Voor elk NNC-event geldt er een maximum van 100 ondernemers.
Inschrijfkosten netwerk

Lidmaatschap

Een lidmaatschap met resultaat garantie is vanaf €1500 ex btw verkrijgbaar. Klik hier voor meer informatie over de lidmaatschappen.
Consumpties Netwerken

Welkomstdrankje en eten inbegrepen

Een welkomstdrankje en uitgebreid diner is bij de prijs ingegrepen. Overige consumpties zijn voor eigen rekening en kunnen worden betaald met NNC-munten. De munten zijn op elk moment inwisselbaar en te gebruiken op alle NNC-events.
Bezoekers en leden netwerk

Voor bedrijven, ondernemers, ZZP en MKB

Vele branches zijn vertegenwoordigd, van klein tot groot.
Locatie netwerk

Locatie

De NNC-events worden altijd op een unieke locatie ergens in Nederland gehouden. Bekijk de agenda voor een event bij jou in de buurt!
Icoon Bijzonderheden

Bijzonderheden

NNC biedt een ruim assortiment aan ondersteunende diensten. Ben je in bezit van een lidmaatschap? Dan krijg jij, naast de resultaatgarantie, de volgende extra’s:

* professionele profielfoto, gemaakt door XZIXZI

* profiel op NNC Community Platform

* gratis toegang tot verschillende trainingen en workshops gedurende het jaar

* mogelijkheid om workshop ruimte / trainingsruimte te huren

* mogelijkheid om een podcast op te nemen in eigen NNC podcast studio

* mogelijkheid om 5 producten / diensten aan te bieden in de NNC-webshop

* business-trip St. Maarten, 6-7 dagen inclusief vlucht en hotel (afhankelijk van lidmaatschap)

Meer lezen over de National Networking Company?

Pak je agenda en plan je eigen succes!

Mockup Netwerk Agenda Meester in Resultaat Anita Meeuwsen