BOB Borrel Regio Business Netwerken Ondernemers ZZP MKB Netwerkagenda

Business Ontmoet Business

bij de BOB Borrels van Regio Business

 Groots    Veelbelovend    Warm welkom 

Willem de Bruin Operationeel Directeur Regio Business
Willem de Bruin - Operationeel Directeur Regio Business


De grootste business community van Brabant

Met trots kunnen we zeggen dat Regio Business de grootste business community is van Brabant. Inmiddels zijn zo’n 1800 bedrijven lid vanuit diverse branches.


We brengen al meer dan 30 jaar ondernemende mensen in Brabant met elkaar in contact, zodat kennis en ervaring gedeeld worden, kansen onderzocht en initiatieven gestart. Dit doen we offline met inspirerende zakenmagazines, face-2-face via de live BOB Events en online via social mediakanalen, business platform en nieuwsbrieven.

Met BOB Connect en BOB Soul brengen we 'humor en diepgang' samen 

BOB Borrel Zomer event Regio Business Netwerk Ondernemers ZZP MKB Directie

Live ontmoeten

Wij organiseren voor de leden van onze Brabantse Business Community al meer dan 25 jaar BOB Borrels. Op een borrel komen gemiddeld 400 ondernemers af. Ze krijgen een lekker welkomstdrankje en eten aangeboden.

BOB Connect 

Van 17.00 uur – 20.00 uur noemen we BOB Connect. BOB Connect staat in het teken van ontmoeten en connecten. Tussen 18.15 uur en 19.15 uur helpt ons team je op een interactieve manier met het in contact komen met andere ondernemers.

BOB Soul 

Van 20.00 uur  - 23.00 uur staat BOB Soul gepland. BOB Soul staat in het teken van het ondernemerschap vieren (en ja dan mag er ook gedanst worden). Op deze manier brengen we twee van onze kernwaarden, humor en diepgang, samen. 

Regio Business Online Businessplatform Netwerken

Online Businessplatform

Online zijn we hyperactief en vooruitstrevend met:

  • het Businessplatform regio-business.nl
  • onze wekelijkse nieuwsbrieven
  • onze social media kanalen

Hier delen we niet alleen content van onszelf cross mediaal, maar ook nieuws van onze leden van onze Brabantse Business Community. Door een profiel op onze website ben je beter vindbaar in Google. Media bureaus betalen hier al 100 euro per artikel voor.

Zakenmagazines Regio Business BOB Borrels

Offline inspireren

Offline inspireren wij al meer dan 35 jaar d.m.v. boeiende en authentieke ondernemersverhalen in onze drie zakenmagazines voor de regio’s Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant.

Met een totaal bereik van zo’n 45.000 beslissers van bedrijven met meer dan 5 medewerkers, zijn wij een aantrekkelijke optie om je product of dienst te profileren.

Spiritueel Business Coach Anita Meeuwsen

De BOB Borrels zijn super goed georganiseerd en een beleving op zich. De events kunnen wel overweldigend zijn, zeker als je nog niemand kent of net start met netwerken. BOB Connect helpt je daarentegen om makkelijker contacten te leggen. Erg prettig. Wat de BOB Borrels extra leuk maakt, is dat er ieder event inspirerende sprekers worden uitgenodigd zoals Frits van Eerd (Jumbo) en Robèrt van Beckhoven (Meester bakker, patissier en presentator). 

Anita Meeuwsen - Dé Netwerk Agenda | High Performance Business Coach

BOB Borrel Regio Business Netwerken Ondernemers ZZP MKB Netwerkagenda

Verrassende locaties

De BOB Borrels worden altijd georganiseerd op verrassende toplocaties in heel Brabant zoals bijvoorbeeld Kasteel Maurick, Auberge du Bonheur en Ingenhousz.

Praktische informatie

Aanmelden netwerk

Aanmelden via de website

Alle events vind je terug in de Netwerk Agenda en op de site van Regio Business. Aanmelden is verplicht en doe je op de website van Regio Business. Er zijn 12 BOB Events per jaar.
Inschrijfkosten netwerk

Lidmaatschap

Jaarlijks lidmaatschap kost € 295,00 ex BTW

Je mag met maximaal 5 collega's de BOB Events bezoeken.

Nog geen lid? Je bent van harte welkom om eenmalig vrijblijvend kennis te komen maken met de BOB Borrel. Aanmelden via de website van Regio Business.

Consumpties Netwerken

Welkomstdrankje en eten inbegrepen

Bij de BOB Borrels krijg je bij binnenkomst een welkomstdrankje en het eten is in buffetvorm. Beide zitten in je lidmaatschap inbegrepen.

Overige consumpties zijn voor eigen rekening

Bezoekers en leden netwerk

Voor bedrijven, ondernemers, ZZP en MKB

Vele branches zijn vertegenwoordigd, van klein tot groot.
Locatie netwerk

Locatie

Regio Business kiest voor verrassende locaties die per keer verschillen. De locaties staan vermeld in de Netwerk Agenda en op de website van Regio Business
Icoon Bijzonderheden

Bijzonderheden

Als lid krijg je zowel een bedrijfs- als een persoonlijk ledenprofiel op het online platform. Alle leden zijn dus zichtbaar op regio-business.nl.

Je hebt de mogelijkheid om nieuws- en agendaberichten aan te leveren waarna Regio Business ze voor je verspreiden via haar online kanalen (bereik +268.000 per maand).

Je ontvangt zes maal per jaar het zakenmagazine Regio Business zodat je op de hoogte blijft van de bedrijvigheid in jouw regio.

Meer lezen over de BOB Borrels en Regio Business?

Pak je agenda en plan je eigen succes!

Mockup Netwerk Agenda Meester in Resultaat Anita Meeuwsen