Bites en Business Vrouwen netwerk De Netwerk Agenda

Pure vrouwenkracht bij netwerkclub

Bites en Business Breda

 Open    Spontaan   Welkom

Marloes Hoefnagels Bites en Business De Netwerk Agenda

Marloes Hoefnagels - Meijer

- Coördinator B&B Breda


Gezellige netwerkdiners voor ondernemende vrouwen


Sinds 2012 ben ik coördinator van Bites & Business en organiseer ik met veel plezier netwerkdiners voor ondernemende vrouwen. Eerst deed ik dit in Rotterdam en na onze verhuizing, sinds 2016 in Breda. Het is zo leuk om te zien hoe de aanwezige vrouwen elkaar vinden, inspireren en verder helpen. De gunfactor onderling is heel hoog. 


Bites & Business is dus een vrouwennetwerk. Het sprak mij (Marloes) erg aan dat er, naast alle gecombineerde netwerkclubs (waar ik ook fan van ben), een plek is waar vrouwen onderling zijn. Heel simpel; over eenzelfde onderwerp heb je met vrouwen gewoon een ander gesprek dan met mannen. Dit inspireert en verrijkt je enorm.

De manier van netwerken is veilig en ontspannen. Bij Bites & Business bouw je duurzame relaties op in een relaxte en vrijblijvende setting.

Bites en Business Event buiten De Netwerk Agenda

Netwerken op jouw manier

Bites & Business is heel laagdrempelig. Ik noem het een softe vorm van netwerken. Geen harde sales, pitchrondes, targets en kaartjesruil, maar het opbouwen van duurzame relaties in een relaxte en vrijblijvende setting. 

De manier van netwerken is veilig en ontspannen. Je plekje aan tafel is gereserveerd en heb je even niets te vertellen, dan luister je lekker naar het gesprek van de anderen om je heen en geniet je van het diner. We hebben nooit een spreker, want we hebben als vrouwen bij elkaar al genoeg gesprekstof om een avond (en meer) mee te vullen.

Bites en Business Enveloppen methode De Netwerk Agenda

Envelop-methode

Wel hebben we de envelop-methode, waarmee je alle aanwezigen een vraag kunnen stellen (door deze op een envelop te schrijven) en iedereen de kans heeft om antwoord te geven op de vragen (door een briefje met een antwoord in de envelop te stoppen).

Zo heb je ook contact met diegenen die je mogelijk niet spreekt die avond en ga je met een envelop vol inspiratie naar huis. 

Bites en Business Vrouwen netwerk De Netwerk Agenda

Ervaar zelf

Er worden per jaar minimaal 6 netwerkbijeenkomsten georganiseerd. Leden kiezen per keer of ze aanwezig zijn of niet, daar zit geen verplichting op. Je betaalt als lid een vast bedrag per jaar en daarnaast betaal je per avond. Je kan de eerste keer deelnemen zonder lid te zijn. Wil je vaker komen, dan dien je lid te worden.  

Kom vooral een keer mee dineren en ervaar zelf hoe leuk het is!  

Spiritueel Business Coach Anita Meeuwsen

Bites en Business Breda bestaat uit een leuke, gezellige club ondernemende dames waarbij je je al snel op je gemak voelt. Niks moet en alles mag. Er heerst een enorme drive om elkaar te helpen daar waar het kan. Dit maakt dat je je wat makkelijker kwetsbaar durft op te stellen en hulp durft te vragen als dat nodig is. Het leuke is ook de grote diversiteit aan ondernemersactiviteiten. Die zorgen voor hele interessante gesprekken en waardevolle nieuwe inzichten.

Anita Meeuwsen - Dé Netwerk Agenda | High Performance Business Coach

Praktische informatie

Aanmelden netwerk

Aanmelden via de website

De data van de events vind je terug in de Netwerk Agenda. Aanmelden is verplicht en doe je op de website van Bites en Business. Er zijn minimaal 6 events per jaar.
Inschrijfkosten netwerk

Lidmaatschap

Jaarlijks lidmaatschap kost € 120,00 ex BTW


Nog geen lid? Je bent van harte welkom om eenmalig vrijblijvend kennis te komen maken met Bites en Business. Aanmelden kan via de website van Bites en Business.

Consumpties Netwerken

Netwerkdiners en consumpties

Er worden jaarlijks minimaal 6 netwerkdiners georganiseerd. Per diner wordt een bedrag van € 45,00 ex BTW in rekening gebracht. Dit is inclusief 3 consumpties.
Bezoekers en leden netwerk

Voor wie

Bites en Business is een club van ondernemende dames met een grote diversiteit aan ondernemersactiviteiten.De meeste leden zijn ZZP.
Locatie netwerk

Locatie

Bites en Business Breda kiest iedere keer weer voor een verrassende locatie, die per keer verschilt. De locaties staan vermeld bij de events in de Netwerk Agenda en op de website van Bites en Business.
Icoon Bijzonderheden

Bijzonderheden

Bij de start van het diner is er een vaste tafelindeling. Per gang wissel je van tafel. Hierdoor spreek je in ieder geval 6 tot 9 verschillende ondernemers op één avond. 

Tijdens het diner maak je kennis met de enveloppen-methode. Schrijf je vraag op de envelop en ontvang aan het einde van het diner je envelop weer terug met antwoorden van je mede-onderneemsters. 

Meer lezen over Bites en Business Breda?

Pak je agenda en plan je eigen succes!

Mockup Netwerk Agenda Meester in Resultaat Anita Meeuwsen