Gelukt! 🙌

Je hebt tussen de 30 en 45 punten gescoord

Dit betekent dat je een LAAG LEF-niveau hebt, maar geen zorgen!

Een laag LEF-niveau; dit betekent het...

We hebben allemaal ruimte om te groeien, en vandaag is het begin van die reis naar meer lef en succes. Laten we samen werken aan het vergroten van je lefniveau en je ondernemersreis een boost geven.


Een laag lefniveau kan leiden tot terughoudendheid en gemiste kansen. Het zorgt ervoor dat je waarschijnlijk minder zichtbaar bent voor jouw potentiële klanten, dat je bedrijf minder hard groeit dan je zou willen en dat je het gevoel krijgt dat je een deel van jezelf laat liggen, maar het goede nieuws is dat je dit kunt veranderen. Door te werken aan het vergroten van je lef, kun je niet alleen uitdagingen overwinnen, maar ook sterker terugkomen dan ooit tevoren. Het zal je zichtbaarheid vergroten, je zult meer impact kunnen maken en je zult meer voldoening gaan ervaren.


Lef vergroten, hoe doe je dat?

Begin met stap voor stap je comfortzone te vergroten. Zie uitdagingen als kansen en werk aan het vergroten van je zelfvertrouwen. Het vergroten van je lef zal niet alleen je bedrijf een boost geven, maar ook je persoonlijke groei versnellen. Jij hebt de potentie om alles waar te maken wat je wilt en om, als je dat wilt, de wereld te veranderen. Lef maakt je leven leuker!


Wil jij je lef vergroten? Dit is wat je kunt doen...

🎧 Abonneer je op de podcast 'Over LEF gesproken'

👉 Volg mij op Instagram @anitameeuwsen.nl

🔥 Meld je aan voor mijn wekelijkse onorthodoxe, eigenzinnige LEF-tip

Direct meer LEF ontwikkelen?

101 Gouden Netwerktips, Anita Meeuwsen, LEFcoach voor ondernemers

Ontdek hoe jij op een ontspannen manier een succesvol netwerk opbouwt

E-book 'Succesvol netwerken voor introverte ondernemers'

101 Gouden Netwerktips om moeiteloos een zakelijk netwerk op te bouwen dat jou helpt om van jouw business een succes te maken. 


  • Ontdek hoe netwerken leuk wordt door de juiste focus
  • Ontwikkel een netwerkmindset, zonder dat het je veel tijd kost
  • Boost je Business door te netwerken op een manier die voor jou werkt
  • Ideaal voor jou als je niet zo van sociale interactie houdt
  • Helemaal voor jou als netwerken totaal je ding niet is
  • Zeker voor jou als jouw bedrijf een boost kan gebruiken

Hai, ik ben Anita Meeuwsen

Al mijn hele denkbare leven word ik gedreven door een verregaande nieuwsgierigheid naar waarom je de dingen doet zoals je ze doet en waarom de dingen zijn zoals ze zijn. Uit ervaring weet ik wat het ontwikkelen van lef en zelfvertrouwen voor je kan doen. Het heeft me als introvert en verlegen mens gebracht tot waar ik nu sta. Dromen waarmaken en levens veranderen, daar sta ik voor. Voor mezelf en voor de mensen om me heen. Praktische Dromers creëren hun eigen leven en dragen bij aan het lichter en leuker maken van de wereld.