Gefeliciteerd! 🎉

Je hebt tussen de 76 en 90 punten gescoord

Dit betekent dat je een HOOG LEF-niveau hebt!

Een hoog LEF-niveau; dit betekent het...


De resultaten uit jouw LEF-test laten zien dat je over een opmerkelijk hoog lef-niveau beschikt. Dit geeft niet alleen aan dat je openstaat voor uitdagingen, maar ook dat je het vermogen hebt om ze met overtuiging aan te gaan. Dit is een waardevolle eigenschap in de wereld van ondernemerschap. Met jouw lef-niveau ben je een pionier in je vakgebied. Je hebt niet alleen de kracht om kansen te pakken, maar ook de vastberadenheid om obstakels met succes te overwinnen. Dit vormt de kern van zakelijk succes en het creëren van blijvende impact.


Het momentum vast houden, hoe doe je dat?

Blijf dit lefniveau benutten als jouw kracht. Blijf lef bewust inzetten. Daag jezelf uit, zoek voortdurend naar nieuwe kansen en blijf innoveren. Jouw potentieel om te excelleren is onbegrensd, en dit is het moment om dat potentieel volledig te benutten. Jouw taak is om de wereld te veranderen en daadwerkelijk impact te maken op de levens van vele mensen.


Wil jij geïnspireerd blijven op het gebied van LEF? Dit is wat je kunt doen:

🎧 Abonneer je op de podcast 'Over LEF gesproken'

👉 Volg mij op Instagram @anitameeuwsen.nl

🔥 Meld je aan voor mijn wekelijkse onorthodoxe, eigenzinnige LEF-tip

🚀 Download het e-book 'Succesvol Netwerken voor Introverte ondernemers - 101 Gouden Netwerktips'


Hai, ik ben Anita Meeuwsen

Al mijn hele denkbare leven word ik gedreven door een verregaande nieuwsgierigheid naar waarom je de dingen doet zoals je ze doet en waarom de dingen zijn zoals ze zijn. Uit ervaring weet ik wat het ontwikkelen van lef en zelfvertrouwen voor je kan doen. Het heeft me als introvert en verlegen mens gebracht tot waar ik nu sta. Dromen waarmaken en levens veranderen, daar sta ik voor. Voor mezelf en voor de mensen om me heen. Praktische Dromers creëren hun eigen leven en dragen bij aan het lichter en leuker maken van de wereld.