101 Gouden Netwerktips, Anita Meeuwsen, LEFcoach voor ondernemers

Succesvol netwerken voor Introverte Ondernemers - 101 Gouden Netwerktips

Ontdek:

  • Hoe je strategisch bouwt aan een waardevol netwerk, ook als je er geen tijd voor hebt
  • Hoe je je comfortzone verdriedubbelt, zodat je moeiteloos op onbekenden afstapt èn ontspannen het gesprek aangaat. Zelfs als je introvert en verlegen bent ;-)
  • Hoe je netwerken voor je laat werken, voor meer klanten en ambassadeurs
  • Hoe je een onuitwisbare indruk achter laat, zonder enig toneelspel
  • Waarom je lef nodig hebt om te netwerken en hoe je dit binnen 1 minuut! bij jezelf kunt oproepen
Sylvia de Vries Transformatie Coach Recensie online cursus Ondernemen met Lef

Wow, wat een waardevol E-Book!!

Dank je wel Anita, voor dit zeer waardevolle e-boek. Ik ben nooit zo'n fan van het woord netwerken geweest, maar jouw tips benaderen het vanuit een heel andere invalshoek. Prachtig hoe je de nadruk legt op menselijkheid, diepgaande contacten en geven. Daardoor til je het hele concept van netwerken naar een ander niveau. Ik weet zeker dat ondernemers die nog een drempel voelen, met deze tips wél de stap durven maken.

Netwerken als hobby...dat zie ik als een nieuwe trend in Nederland als steeds meer ondernemers jouw e-book gaan lezen... én de tips in praktijk brengen natuurlijk. Chapeau Anita!


Sylvia de Vries

Trainer en coach in NLP en familie opstellingen
Opleider van IANLP gecertificeerde coaches

Hai, ik ben Anita Meeuwsen. Diep van binnen ben ik introvert en zelfs een beetje verlegen. Mijn jarenlange ervaringen als manager, leidinggevende en ondernemer hebben me geleerd wat het met je doet als je lef ontwikkelt. Het heeft me gebracht tot waar ik nu sta en wie ik vandaag de dag ben; Dé LEFcoach voor ondernemers.


Netwerken is de perfecte manier om je lef en zelfvertrouwen te trainen. Netwerken is goud voor je business! Netwerken helpt je om te groeien en succesvol te zijn. Mijn doel met dit e-book is om jou in beweging te zetten zodat je daadwerkelijk en doelgericht gaat bouwen aan dat waardevolle netwerk om je heen.

Anita Meeuwsen Doorzetten Zakelijk Succesvol

Marieke van Nispen Online Marketing Expert
Marieke van Nispen - Online Marketing Expert
Offline netwerken vind ik soms echt wel spannend. Hoe ga je het gesprek aan tijdens een netwerkevenement waar je nog nooit eerder bent geweest, hoe zet je netwerken nu strategisch in en vooral hoe zorg je ervoor dat netwerken ook leuk blijft voor jezelf? De 101 gouden netwerktips van Anita gaven mij een hoop inzichten die ik nu in de praktijk breng. Een aanrader als je het mij vraagt!
Irene van Spreeuwel Recensie 101 gouden netwerktips
Irene van Spreeuwel - Vastgoed fotografie
Het e-book ‘101 gouden netwerktips’ heeft mij over de drempel geholpen om te gaan netwerken. Met deze tips voelde ik me zekerder en heb ik een fantastische eerste netwerkavond beleefd. Maar ook buiten het netwerken om zijn de tips heel waardevol en inzetbaar in je bedrijf!
101 Gouden Netwerktips, Anita Meeuwsen, LEFcoach voor ondernemers

Krijg het e-book direct gratis in je mailbox

Begin vandaag nog aan het bouwen van een waardevol zakelijk netwerk en ontdek dat netwerken echt zo moeilijk niet is.