arrow_drop_up arrow_drop_down
KernKrachten cirkel hulpmiddel

Producten van TweeKracht®

Ontdek jezelf op een revolutionaire en speelse manier

TweeKracht boek en spel
€ 57,50

TweeKracht® KernKrachten spel + boek           

Ongelofelijk veel inzicht in een hele korte tijd! Ontdek verrassend snel waar jij de meeste energie van krijgt met het KernKrachten spel en het bijbehorende boek. Dit alles op speelse en positieve wijze. 


Niet alleen jijzelf kunt zo heel veel over jezelf ontdekken (zoals wat er bij je past en welke keuzes jou gelukkig maken), maar ook over de mensen met wie je het speelt. Het is een toffe manier om elkaar in een korte tijd nog beter te leren kennen en te ontdekken waar jijzelf en de ander gelukkig van wordt. Het boek staat boordevol mooie complimenten, dus het wordt sowieso een hele mooie en positieve ervaring.Het spel is een gezamenlijke zoektocht. Het kan snel gaan, het kan langer duren. Vergeet niet goed te overleggen over de uitkomsten en te checken of deze wel echt kloppen. Zo is TweeKracht® zelf ook ontwikkeld, door bij alle testpersonen door te gaan met zoeken tot de uitslag perfect klopte. Veel succes en vooral ook plezier en mooie inzichten gewenst!

Boek TweeKracht Jouw wereld van verschil
€ 39,95

Pre-order: Boek 'Jouw wereld van verschil'

Als jij ziet hoe waardevol je bent, verandert alles!

Wat hebben ‘t expanderende universum, de groei aan keuze, veelvuldige mogelijkheden om beroemd te worden, plastische chirurgie, het oppotten van planten, maar ook de wereldwijde uitdagingen met jouzelf te maken?


7 jaar aan analyses hebben verrassende inzichten gegeven. Ga mee op ontdekking! Krijg op kleurrijke wijze inzicht in jezelf en de wereld. Zie verbindingen die je nooit eerder gezien hebt. En het gaat nog verder… veel verder. We gaan zo diep en ver als maar kan. Schuren over de randen heen. We geven je inzichten en handvatten die je sterker maken vanaf ‘t moment dat je ze ziet en leest. Direct inzetbaar voor een positief verschil in jouw leven. En! Als vanzelf daarna ook die van anderen. Zo wordt jouw geluk, de kracht van ons allemaal. De kracht van de wereld!

TweeKracht KernKrachten rapport en werkboek
€ 25,-

Persoonlijk KernKrachten rapport         (inclusief werkboek)

Jouw persoonlijke KernKrachten uitgewerkt in een helder profiel rapport. Zowel je KernKrachten als je Hulpkrachten staan hier in, inclusief een beschrijving van de belangrijkste positieve eigenschappen hierbij. Daarnaast kun je jezelf periodiek monitoren. Met een persoonlijk dagboek kunt je bijhouden hoeveel je jouw KernKrachten inzet, zowel eenmalig als periodiek, op gewone dagen als bijzondere gelegenheden. Zo groei je steeds dichter naar jezelf toe.


NB Dit rapport is alleen te krijgen in combinatie met een KernKrachten sessie. 

Integreer TweeKracht® binnen jouw vakgebied. Voor professionals zijn er diverse mogelijkheden tot scholing en verdieping.

Informatie over Cookies