Ontdek waar jij energie van krijgt!

95% van de onderneemsters weet niet waarom ze leegloopt

100%
effectief
1000+
mensen zijn je voorgegaan
9,1
gemiddelde klantbeoordeling

Energie is de sleutel tot succes

Herken jij dit?

Je werkt je een slag in de rondte. Er is altijd veel te doen. Eigenlijk loopt alles op rolletjes, maar ondanks dat, heb jij dat gevoel niet. Je energie schommelt van hoog naar laag. Het maakt je moe en gefrustreerd. De ene dag gaat het top, de andere dag ben je leeg en zet je geen meer stap vooruit. Je wilt ervan af, maar hoe...


Al jaren help ik vrouwelijke ondernemers bij het creëren van resultaat. Vrouwen naar de Top zoals ik ze ook wel noem. Vrouwen zijn sterk, krachtig en sensitief, en weten meer en meer een onafhankelijk en vrij leven voor zichzelf te creëren. En dat is mooi. Maar in onze snelle prestatiegerichte maatschappij is het ook heel makkelijk om jezelf hierin kwijt te raken. 


De afgelopen 20 jaar heb ik me gespecialiseerd op het gebied van identiteit, gedrag en persoonlijke energieën en pas deze kennis nog steeds iedere dag toe. Wie je bent straal je uit. Naast een krachtige identiteit, is energie de sleutel tot succes. Je kunt nog zo goed zijn in dat wat je doet, als je geen energie hebt mis je de boot naar een vrij, gelukkig en succevol bestaan.

Jouw KernKrachten

Alles is energie en als jij op en top in balans bent, dan ben je op je best. Daarom is het goed om te weten wat jou energie geeft en wie of wat jou energie kost. Aan de hand van twee KernKrachten kom je dit te weten.

Iedereen heeft een unieke combinatie van twee KernKrachten. Deze staan los van jouw IQ, van je afkomst, en van aangeleerd gedrag. Ze laten zien wat jou anders maakt. Want één ding is zeker, jij bent uniek met jouw unieke KernKrachten.

Dit wil je weten over jouw Kernkrachten:

  • Ze geven je energie
  • Ze maken je veerkrachtig
  • Ze geven je richting
  • Ze zorgen voor balans
  • Ze halen het beste uit jou naar boven

KernKrachten onthullen tegelijkertijd ook jouw diepste waarom. Wanneer je ze meeneemt in jouw persoonlijke merk (personal branding), dan zullen ze jouw publieke identiteit nog meer verstevigen.

Lees wat anderen zeggen over de KernKrachten sessie:

Bernice Bekker - Be Brave Coaching

Onder begeleiding van Anita zijn we gaan onderzoeken wat mijn kernkrachten zijn. 

Wat een mooie bevestiging van wat je eigenlijk diep van binnen al weet. Maar ook hoe je ze extra of juist minder kunt inzetten om in balans te blijven. 

Erica Cacciuolo - De Menucoach

Ik werd al een tijdje gecoacht en had dus van alles al geleerd over mezelf, maar toch gaven de kernkrachten extra inzicht. Het heeft alles wat ik over mezelf had geleerd in perspectief gezet.

Esther de Vroomen - Miss Troubleshooter

Verhelderend en herkenbaar was de sessie met Anita. Wat het met mij deed, is dat ik weer even stil sta bij wie ik ben, wat ik doe en waarom.

Ontdek wat KernKrachten voor jou kunnen doen

Vrijheid van binnenuit

Op en top jezelf zijn geeft een ongelooflijk gevoel van vrijheid. Ongedwongen het leven leven zoals jij dat wilt.

Energie

KernKrachten geven je energie wanneer je ze op de juiste manier inzet.

Zakelijk Uitblinken

Je hebt jouw persoonlijke yin yang in handen. Als jij jouw KernKrachten inzet, ben je in staat om absolute focus te houden. Dat maakt je effectief en bijzonder doelgericht.

Meer leads en klanten

Jij bent uniek. Er is niemand zoals jij. Laat jouw KernKrachten onderdeel zijn van jouw Personal Brand. Ze zullen een enorme aantrekkingskracht hebben.

Krachtige Keuzes

KernKrachten maken je duidelijk wie of wat het beste bij je past. Hierdoor ben je in staat makkelijker keuzes te maken.

Gedrag vs Gevoel

Anders dan vele andere methodieken wordt het KernKrachten spel niet gespeeld vanuit gedrag, maar vanuit je gevoel. De uitslag onthult jouw diepste waarom.

KernKrachten sessie TweeKracht Anita Meeuwsen
€ 245,-
€ 125,-

Persoonlijke KernKrachten sessie

Wil jij weten:

  • waar jouw energielek zit?
  • waar je energie van krijgt?
  • wat jou in balans brengt?


Boek dan een KernKrachten sessie en kom achter jouw persoonlijke handvaten. Het is het meest effectieve cadeau wat je jezelf kunt geven. Je profiteert van 20 jaar ervaring in persoonlijke identiteit en zakelijk uitblinken.

Alles valt op z'n plek!

Het is tastbaar, verhelderend, energiek, fantastisch. Alles valt op z'n plek. Ik gun dit iedereen!


Veronique Bickers

Overtuigd? Plan vandaag nog een sessie in!

100% tevredenheidsgarantie!

Al vele mensen heb ik blij gemaakt met deze unieke KernKrachten sessies. Met een gerust hart kan ik jou dan ook garanderen dat ook jij niet teleurgesteld zal zijn. Ben je echter toch niet tevreden, dan geef ik jou zonder gedoe je geld terug. 

Informatie over Cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down