arrow_drop_up arrow_drop_down

Uitblinken, echt zo moeilijk niet!

Ontdek waar 95% van de ondernemers geen benul van heeft!

100%
positief
1000+
mensen zijn je voorgegaan
9,1
gemiddelde klantbeoordeling

Zakelijk Uitblinken hoeft niet moeilijk te zijn ...

Al jaren help ik vrouwelijke ondernemers bij het creëren van resultaat. Vrouwen naar de Top zoals ik ze ook wel noem. Tijdens de vele gesprekken heb ik gemerkt dat veel vrouwen zich in eerste instantie richten op kennis en strategie. Kennis is macht. Kennis geeft zekerheid. Met kennis kun je je onderscheiden....


Als dit jouw gedachten zijn, laat ik je dan uit de droom helpen en misschien wel uit een vast patroon waarin je nu zit. Een gebrek aan kennis en strategie zijn meestal niet de redenen voor het uitblijven van succes. Mensen kopen wie je bent!


Al zeker 20 jaar specialiseer ik me op het gebied van innerlijke houdingen, gedrag, identiteit en persoonlijke energieën en ik pas deze kennis nog steeds in de dagelijkse praktijk toe. Wie je bent straal je uit. Succes en vrijheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En daar komt nog bij dat de meeste mensen vrijheid als een onderdeel van hun identiteit zien, van de persoon die ze graag willen zijn. Het kunnen schakelen naar een effectieve, innerlijke houding creëert een ijzersterke identiteit en bepaalt het verschil tussen struggle en succes.

Jouw geheime wapen

Als er al een geheim wapen is, dan is het wel dat jij een unieke combinatie hebt van twee KernKrachten. Jouw KernKrachten zijn jouw twee supertalenten.

  • Ze maken je veerkrachtig
  • Ze geven je energie
  • Ze maken je woest aantrekkelijk voor mensen om jou heen. 


KernKrachten halen het beste in jou naar boven! Ze laten zien wat jou anders maakt. Want één ding is zeker, jij bent uniek! Mensen zitten op jou te wachten.


KernKrachten onthullen tegelijkertijd ook jouw diepste waarom. Wanneer je ze meeneemt in jouw persoonlijke merk (personal branding), dan zullen ze jouw publieke identiteit nog meer verstevigen en word je zichtbaar voor jouw doelgroep.


KernKrachten geven je levensgeluk. Levensgeluk is namelijk afhankelijk van hoe veerkrachtig je bent. Met andere woorden: "Veerkracht zorgt ervoor dat je er altijd weer bovenop komt, wat er ook gebeurt." Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat je veerkracht heel goed kunt ontwikkelen. Het onderzoek heeft tevens aangetoond dat er na 5 weken een belangrijke toename aan veerkracht was, na het spelen van het KernKrachtenspel met een erkende TweeKracht® Coach.

Lees wat anderen zeggen over de KernKrachten sessie:

Bernice Bekker - Be Brave Coaching

Onder begeleiding van Anita zijn we gaan onderzoeken wat mijn kernkrachten zijn. 

Wat een mooie bevestiging van wat je eigenlijk diep van binnen al weet. Maar ook hoe je ze extra of juist minder kunt inzetten om in balans te blijven. 

Erica Cacciuolo - De Menucoach

Ik werd al een tijdje gecoacht en had dus van alles al geleerd over mezelf, maar toch gaven de kernkrachten extra inzicht. Het heeft alles wat ik over mezelf had geleerd in perspectief gezet.

Esther de Vroomen - Miss Troubleshooter

Verhelderend en herkenbaar was de sessie met Anita. Wat het met mij deed, is dat ik weer even stil sta bij wie ik ben, wat ik doe en waarom.

Ontdek wat KernKrachten voor jou kunnen doen

Vrijheid van binnenuit

Op en top jezelf zijn geeft een ongelooflijk gevoel van vrijheid. Ongedwongen het leven leven zoals jij dat wilt.

Energie

KernKrachten geven je energie wanneer je ze op de juiste manier inzet.

Zakelijk Uitblinken

Je hebt jouw persoonlijke yin yang in handen. Als jij jouw KernKrachten inzet, ben je in staat om absolute focus te houden. Dat maakt je effectief en bijzonder doelgericht.

Meer leads en klanten

Jij bent uniek. Er is niemand zoals jij. Laat jouw KernKrachten onderdeel zijn van jouw Personal Brand. Ze zullen een enorme aantrekkingskracht hebben.

Krachtige Keuzes

KernKrachten maken je duidelijk wie of wat het beste bij je past. Hierdoor ben je in staat makkelijker keuzes te maken.

Gedrag vs Gevoel

Anders dan vele andere methodieken wordt het KernKrachten spel niet gespeeld vanuit gedrag, maar vanuit je gevoel. De uitslag onthult jouw diepste waarom.

€ 245,-
€ 125,-

Persoonlijke KernKrachten sessie

  • Wil jij korte metten maken met jouw onzekerheid?
  • Wil jij stoppen met fladderen?
  • Ben jij klaar om boven jezelf uit te stijgen?
  • Wil jij weten wat jou uit iedere situatie kan redden?
  • Ben jij coach en wil je kennismaken met deze waanzinnige coachingstool?


Kom erachter wat jouw KernKrachten zijn. Het is het meest effectieve cadeau wat je jezelf kunt geven. Je profiteert van 20 jaar ervaring in persoonlijke identiteit en zakelijk uitblinken.

Alles valt op z'n plek!

Het is tastbaar, verhelderend, energiek, fantastisch. Alles valt op z'n plek. Ik gun dit iedereen!


Veronique Bickers

Overtuigd? Plan vandaag nog een sessie in!

100% tevredenheidsgarantie!

Al vele mensen heb ik blij gemaakt met deze unieke KernKrachten sessies. Met een gerust hart kan ik jou dan ook garanderen dat ook jij niet teleurgesteld zal zijn. Ben je echter toch niet tevreden, dan geef ik jou zonder gedoe je geld terug. 

Informatie over Cookies