arrow_drop_up arrow_drop_down

"Vanuit de modder ontstaan

de mooiste levens"

Zakelijk Uitblinken voor Vrouwen naar de Top

Vrijheid

Creëer financiële vrijheid van binnenuit.

Groei

Groeien op persoonlijk, zakelijk en spiritueel vlak.

Vreugde

Wanneer je doet wat je leuk vindt, is succes het resultaat.

Van Struggle naar Succes

"Hoe modderiger de bodem, des te beter gedijt de lotus".

Ken je dat? Alles hangt af van jouw beslissingen. Je werkt je een slag in de rondte, en stress en verkeerde focus liggen op de loer als je niet creëert wat je wilt. Hoe schakel je nu over van struggle naar succes?


Dit was de vraag die ik mijzelf stelde op het hoogtepunt van mijn struggle. Ik was alleenstaand met 3 kinderen, had een meer dan fulltime baan en in de avonduren startte ik mijn eigen bedrijf op. Achteraf denk ik weleens: "Hoe dan?" Maar I did it! Nu jaren later kijk ik terug op intensieve maar prachtige jaren, die me gebracht hebben waar ik nu sta.


Het is niet vreemd als jij ook af en toe struggled. De kunst zit hem in 'weten wat je wilt' en 'weten wat er in de weg staat'. Durf door de modder te gaan. Durf te falen. Iedere ervaring maakt je rijker. Iedere stap brengt je dichter bij je doel.

Zakelijk Uitblinken

Ondernemen is topsport! Het is 9 keer vallen, 10 keer opstaan. Keer op keer jezelf uitdagen om het beste uit jezelf te halen.

Trek jezelf op uit de modder. Word meester in het creëren van resultaat. Jij hebt hierin alleen maar te winnen. Vraag jezelf af: "Hoe ziet mijn geprogrammeerde toekomst eruit?" Blijf jij onbewust keer op keer dezelfde dingen doen om meer te creëren?


De grootste kostenpost van jouw bedrijf is het geld wat je kùnt verdienen, maar niet doet.


Met een effectieve en praktische manier van coaching kom ik samen met jou tot de oorzaak, waarom je niet bereikt wat echt belangrijk voor je is. Bewustwording, een krachtige mindset en doelgerichte acties leiden vervolgens tot datgene wat jij graag wilt, zowel zakelijk als privé. High End Coaching, gericht op jouw resultaat.

Dit zeggen mijn klanten

Tineke Kluin

- Planeka

Anita luistert ontzettend goed en is integer. Ze heeft me geholpen om bewust te worden van de resultaten die ik wil bereiken en hoe ik dit voor elkaar moet krijgen.


Ik maak nu bewuste keuzes en focus, rust en groei zijn onderdeel van mijn leven geworden.

Chenine Pals

- Fit 20

Anita luistert goed naar je en helpt je om op de juiste manier in beweging te komen. Ze leert je om over je angsten en onzekerheid heen te komen.


Wat ik heb ervaren is dat je eigenlijk in een korte tijd ook echt in actie komt met het zelfvertrouwen wat daarbij hoort.

Marjolein Verbakel

- Coach

Anita is heel oprecht en bijzonder krachtig in haar coaching. Ze luistert als geen ander, waardoor ze snel tot de kern komt waar je nu staat. Van daaruit helpt ze je effectief verder in hetgeen je wil creëren.


Anita is gefocust, doelgericht en heeft 100% commitment om met jou te werken aan het resultaat wat jij voor ogen hebt!

Deep Dive gesprek

Benieuwd of coaching iets voor jou is? Plan een Deep Dive gesprek in. In een Deep Dive gesprek gaan we echt bij jou de diepte in. Jouw talenten worden zichtbaar en we leggen blokkades bloot. Een Deep Dive gesprek is gericht op bewustwording. Zodra je je bewust bent kun je de zaken beetpakken.


     Bewustwording staat aan de basis van verbetering.    


Plan gratis en vrijblijvend een gesprek in. Ik zou het leuk vinden om je te spreken.

Na het gesprek heb je glashelder voor ogen, wat er voor nodig is om jouw droomdoel te bereiken. 

Succesvolle Vrouwen naar de Top:

     Doen wat ze leuk vinden    

    Zijn authentiek     

        Hebben een glashelder doel         

       Zijn hun gedachten meester       

        Maken krachtige keuzes in het moment        

Dit heb ik jou te bieden:

Commitment

20 jaar ervaring

Mindset transformatie

Coaching

Training

Mentoring

Strategie

Wet van de aantrekking

Resultaat

Nog meer ervaringen

Haar adviezen zijn simpel op te volgen.

Ik heb er veel aan. Dat komt vooral doordat Anita de vragen stelt die ik zelf nog niet gesteld had. Daarmee stimuleert ze me net weer een stapje verder te kijken.


Wat ze verder al twee keer voor me gedaan heeft is om mij (mijn bedrijf) sneller te laten gaan dan ik zelf voor mogelijk gehouden had. Haar adviezen zijn simpel op te volgen, je komt er alleen zelf niet op. 

Marjolein van Bodegom

- Bureau van Bodegom

Ze heeft me geleerd wie ik moet zijn.

Anita kwam op mijn pad op het moment dat ik haar het meest nodig had. Als ondernemer kwam ik nergens en wist niet precies meer wat ik moest doen, ik stond eigenlijk op het punt om weer een baan te zoeken. 


Ze heeft me geleerd wie ik moet zijn om de zichtbaarheid op te zoeken. Ze heeft me met zachte hand de goede richting op geduwd. 


Erica Cacciuolo

- De Menucoach

Alles is duidelijk geworden.

Dank zij Anita is voor mij alles duidelijk geworden, wat er nodig is om een succesvol bedrijf te runnen.


Ik denk dat als ik deze stap niet genomen had ik niet stond waar ik nu sta.


Jill de Vreng

- Personal trainer

Benieuwd of wij een match zijn? Plan een gratis Deep Dive gesprek in.

Informatie over Cookies