Overwin je angst. Boek Feel the Fear and Do It Anyway

Lees het boek dat miljoenen levens

heeft veranderd! Ontdek de kracht van

"FEEL THE FEAR AND DO IT ANYWAY®️"


4.000.000+

exemplaren wereldwijd verkocht

38

landen vertaald

60.000+

deelnemers in trainingen en workshops

Heerlijk positief

Het boek richt zich op het belang van een positieve mindset en leert je hoe je negatieve gedachten kunt omzetten in positieve acties, wat essentieel is om succesvol aan je bedrijf te kunnen bouwen.

Super praktisch

Alle tools in "Feel the Fear and Do It Anyway®️" zijn zo lekker simpel en praktisch. Echt voor iedereen toepasbaar, wat je situatie ook is.

Bewezen effectief

Meer dan 4 miljoen boeken gingen over de toonbank en met de vele getuigenissen van tevreden lezers over de hele wereld, heeft "Feel the Fear and Do It Anyway®️" bewezen een krachtige tool te zijn voor persoonlijke groei en zakelijk succes.

Focus op Doen

Het boek gaat zeker niet alleen maar over het overwinnen van angst. Het moedigt je aan om daadwerkelijk in de actie te komen en stappen te zetten richting datgene wat je zo graag wilt.

Inspirerend in actie

Het boek bevat inspirerende verhalen van mensen die hun angsten hebben overwonnen en hun dromen hebben waargemaakt, waardoor je de energie in je voelt opkomen om hetzelfde te doen.

Voor iedere fase

'Every level has his own devil' wordt wel gezegd. "Feel the Fear and Do It Anyway®️" leest makkelijk weg en is geschikt voor iedere ondernemer, of je nu net start of al jaren een bedrijf runt.

'Het vergt moed om je leven vorm te geven
zoals jij dat wilt' - Susan Jeffers

Susan Jeffers

Over de auteur: Susan Jeffers

Susan Jeffers PhD, werd wereldwijd bekend door haar internationale bestseller "Feel the Fear and Do It Anyway®️", dat voor het eerst in 1987 werd gepubliceerd. Sindsdien heeft het boek miljoenen lezers geïnspireerd om met hun angst toch actie te ondernemen om hun doelen te bereiken.


Wat Susan Jeffers zo uniek maakte, was dat ze in staat was om hele complexe psychologische vraagstukken te vertalen naar eenvoudige, praktische strategieën die voor iedereen toegankelijk en te begrijpen waren. Haar warme en geruststellende stijl maakten haar boeken prettig leesbaar en haar diepgaande inzichten maakten haar een geliefde mentor voor mensen van alle leeftijden en achtergronden.


Hoewel Susan Jeffers in 2012 is overleden, wordt haar nalatenschap nog steeds doorgegeven in haar boeken, workshops en trainingen over de hele wereld. Haar boodschap van moed, empowerment en persoonlijke groei blijft mensen inspireren om hun angsten te overwinnen en hun dromen na te streven.

Verander je leven in 5 stappen

Durven kiezen Feel the Fear and Do It Anyway Lefcoach Anita Meeuwsen

Durf te Beslissen

Succesvolle ondernemers beslissen in het moment. Je leven gaat er zo anders uitzien als je meer lef ontwikkelt. Je zult beter worden in het nemen van beslissingen, minder gauw terugkijken en je zult je angst bij de kladde kunnen pakken zodat je de nodige fouten durft te maken. Want juist in het nemen van risico's zit de grootste groei. Het boek helpt je om de stemmetjes in je hoofd tot zwijgen te brengen en ongeremd te gaan voor wat je wilt.

Blokkades doorbreken Feel the Fear and Do It Anyway Susan Jeffers

Doorbreek je Blokkades

Angst houdt veel mensen tegen om het leven echt vóluit te leven. Herken je dit? Je stelt steeds uit. Je saboteert jezelf. Je bedenkt steeds redenen en excuses waarom je iets niet zou moeten doen. Je twijfelt of je wel goed genoeg bent. Je vraagt je af of je bedrijf wel een succes kan worden.

Het gaat erom de obstakels te overwinnen die je tegenhouden om te groeien. Het boek laat zien wat je tegenhoudt en hoe je je angst bij de kladde kunt pakken zodat je stap voor stap je comfortzone weet te vergroten.


Meesterlijke Mindset met Feel the Fear and Do It Anyway

Verander wat je denkt

Je bent wat je denkt. Het draait allemaal om hoe je denkt en hoe je jezelf ziet. Met "Feel the Fear and Do It Anyway®️" leert Susan Jeffers je hoe je positiever kunt denken en jezelf kunt motiveren om door te zetten, zelfs of misschien wel juist als het moeilijk wordt.


Durf te Doen

Het boek moedigt je aan om groots te denken en jezelf uit te dagen. Het helpt je om die grote doelen te stellen en stap voor stap te werken aan het realiseren ervan, zonder bang te zijn om te falen.


Maak je Dromen waar

Het boek moedigt je aan om groots te denken en jezelf uit te dagen. Het helpt je om die grote doelen te stellen en stap voor stap te werken aan het realiseren ervan, zonder bang te zijn om te falen.


Vandaag besteld, overmorgen in huis

Anita Meeuwsen LEFcoach Spreker Feel the Fear-Trainer

Het boek dat mijn leven veranderde

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.